Pijn in het bekken en op zoek naar een ervaren en gediplomeerde chiropractor in Den Haag en Leidschendam-Voorburg? Het bekken koppelt de onderrug aan de benen. De krachten vanuit de voeten en het gewicht van het lichaam komen elkaar daar tegen. Als het opvangen en verdelen van die krachten niet meer goed lukt ontstaan er pijntjes bij zitten, bewegen en tillen.

Veel mensen beschrijven de pijn in het bekken als klachten in de onderrug, de heupen of de billen. We stellen daarom altijd nauwkeurig vast wat er precies aan de hand is en wat u ervaart. Dus wilt u het bekken laten rechtzetten door een chiropractor of twijfelt u juist over de precieze oorzaak van de klachten? Wij doen onderzoek, waarna we behandelen op basis van wat er daadwerkelijk aan de hand is.

Chiropractor voor bekken

We zijn uw chiropractor voor behandeling van het bekken. Dus zoekt u naar een correctie of het rechtzetten van het bekken? Dit kan in veel gevallen de pijn wegnemen. Bovendien geven we concrete adviezen die helpen deze pijn voortaan te voorkomen.

En zijn de klachten ontstaan tijdens of na een zwangerschap? Of denkt u aan bekkeninstabiliteit? In de beide gevallen kijken we graag met u mee naar wat er precies aan de hand is. Zo’n 50% van de zwangere vrouwen heeft last van bekkenklachten. Een klein deel heeft daadwerkelijke instabiliteit. Voor de rest van de vrouwen vinden we vaak een andere oplossing. We behandelen vanuit het zenuwstelsel en de gewrichten. Om pijn te verminderen of die zelfs helemaal weg te nemen en ook niet meer terug te laten komen.

Bekken chiropractor in Den Haag en Leidschendam-Voorburg

Zoekt u naar een chiropractor bij een hernia? Wij zorgen voor de behandeling waar u naar zoekt. We controleren de wervelkolom op aanwezige blokkades, zodat we die kunnen aanpakken. Vanuit een zorgvuldig onderzoek bepalen we hoe we de behandeling zo lokaal en gericht mogelijk kunnen uitvoeren. We corrigeren de blokkades die er aanwezig zijn. Op die manier herstellen we de werking van het zenuwstelsel. Het grote voordeel daarvan is dat het lichaam de kans krijgt om zelf te herstellen. Dit voorkomt onnodig gebruik van medicijnen en andere middelen. In plaats daarvan zorgen we als chiropractor voor een natuurlijke behandeling van een hernia.

Chiropractor bij hernia

Zoekt u een bekken chiropractor? Vanuit Den Haag en onze locatie in Leidschendam-Voorburg behandelen we zowel bekkenklachten als andere onderliggende oorzaken. Dus ervaart u klachten in de rug en nek of bijvoorbeeld in de voeten? Wij onderzoeken wat er precies aan de hand is. Op basis daarvan behandelen we met onze handen. Onze gediplomeerde chiropractors kennen de anatomie van het lichaam. En ze weten hoe het zenuwstelsel en de gewrichten van invloed zijn op de pijntjes die u ervaart.

Vragen over ons als bekken chiropractor of onze chiropractische zorg in het algemeen? Bel ons op telefoonnummer 070 666 7777, stuur ons een e-mail naar info@americanchiro.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.