Koningin Julianaplein 10, Den Haag

CHIROPRACTIE DEN HAAG

Zoekt u chiropractie in Den Haag? We zijn uw ervaren en gecertificeerde chiropractor. Dus heeft u last van migraine, rugpijn, nekpijn of andere klachten die zich moeilijk laten behandelen? We gebruiken een wetenschappelijke benadering, gebaseerd op de belangrijke rol van het zenuwstelsel om de functie van vrijwel elke cel, elk weefsel en elk orgaan in uw lichaam te regelen.

Heeft u last bij buigen, tillen of draaien? De juiste werking van het zenuwstelsel helpt deze klachten te verminderen of zelfs helemaal weg te nemen. Met chiropractie in Den Haag werken we aan een behandeling die zich sterk richt op het zenuwstelsel, om van daaruit de problemen op te lossen.

BIJ MIGRAINE, RUGPIJN, NEKPIJN EN MEER

Benieuwd bij welke klachten anderen gebruik maken van onze chiropractie? Zij hebben bijvoorbeeld last van migraine, (lage) rugpijn en pijn in de nek of een whiplash. Het zijn veel voorkomende klachten, die zich niet in alle gevallen makkelijk laten behandelen.

En gaat het om artrose, een hernia of carpaal tunnel syndroom? Net als bij een sportblessure of handpijn is het goed mogelijk dat er sprake is van een onderliggende oorzaak. Die kan liggen in het zenuwstelsel, waardoor het niet lukt om de klachten goed te behandelen met reguliere methoden.

Met chiropractie richten we ons op de daadwerkelijke oorzaak. Het is de bron van bijvoorbeeld stress, een tennisarm of slaapproblemen. Door het zenuwstelsel te herstellen en de kracht terug te geven lukt het om ook de pijnlijke symptomen die u ervaart weg te nemen.

GECERTIFICEERDE CHIROPRACTOR

Zoekt u een goede chiropractor in Den Haag of omgeving? U kunt bij ons vertrouwen op een volledig door de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) gecertificeerde specialist. Bovendien is onze chiropractor altijd verbonden aan de International Chiropractors Association, waardoor we werken volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en nieuwste inzichten.

Bovendien zijn onze chiropractors gespecialiseerd in subluxatie en werkten ze eerder in Europa, Amerika, Afrika en Azië. Die internationale ervaring maakt ze flexibel, communicatief sterk en bovendien zowel resultaatgericht, toegewijd als integer en meelevend.

Wij focussen op wellness, preventie, structuur en correctie, om met chiropractie in Den Haag de oplossing te vinden voor de klachten die u ervaart. Het is onze missie om uw hoop terug te brengen, zelfs als u al jarenlang tobt met pijn en klachten die maar moeilijk op te lossen lijken.

CHIROPRACTIE IN DEN HAAG

Wilt u meer weten over onze chiropractie in Den Haag en welk type klachten we behandelen? We vertellen u graag meer. Dat kan telefonisch, online en natuurlijk bij ons in de praktijk. We bevinden ons in Den Haag aan het Koningin Julianaplein 10, waardoor we goed bereikbaar zijn met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Afspraak maken of meer weten over chiropractie in Den Haag? Bel ons op telefoonnummer 070 – 666 7777, stuur ons een e-mail naar info@americanchiro.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!

OPENINGSTIJDEN

Maandag Tijdelijk gesloten
Dinsdag Tijdelijk gesloten
Woensdag Tijdelijk gesloten
Donderdag Tijdelijk gesloten
Vrijdag Tijdelijk gesloten
Zaterdag Tijdelijk gesloten
Zondag Tijdelijk gesloten

De American Chiropractic is dé chiropractor van Den Haag

CHIROPRACTOR DEN HAAG

Bereikbaarheid

Het Centraal Station is goed te bereiken voor zowel automobilisten als ov-reizigers.

  • Reis per bus, tram, RandstadRail of trein naar Den Haag Centraal
  • Parkeer uw auto in de parkeergarage om de hoek:

Q-Park
Prinses Irenestraat 1
2595 BD Den Haag

Bekijk de route op de kaart

In het Centraal Station vindt u ons boven de Starbucks. U komt boven via de roltrap tussen de OV Servicewinkel en de Bruna. Bovenaan de trap kunt u zich in de centrale hal melden bij de receptie. Voor mindervaliden is een lift aanwezig. Onze medewerkers helpen u graag verder.

KONINGIN JULIANAPLEIN 10

2595 AA Den Haag

070 – 666 7777

info@americanchiro.nl