De vergoedingen voor de chiropractie zijn in 2024 niet veel gewijzigd ten opzichte van 2023. Alleen de VGZ Groep heeft voor bepaalde pakketten de vergoedingen geheel uit het pakket gehaald:

  • VGZ aanvullend Goed – GEEN DEKKING MEER
  • UMC Extra Zorg 1 – GEEN DEKKING MEER
  • IZA Extra Zorg 1 – GEEN DEKKING MEER
  • United Consumers Zorgzeker 1 – GEEN DEKKING MEER
  • Unive Aanvullend Goed – GEEN DEKKING MEER

Let dus goed op indien u deze pakketten heeft en sluit een ander aanvullend pakket indien u gebruik wilt maken van een vergoeding voor de chiropractie!

Zorgverzekering vlag. Wat voor een aanvullende verzekering moet u nemen in 2024 voor de chiropractie? De chiropractie vergoedingen voor 2023 kunt u hier bekijken! De behandelingen worden vaak vergoedt uit een aanvullende zorgverzekering en hebben geen invloed op uw eigen risico.

 

Chiropractor Vergoedingen 2024

In 2023 lopen de vergoedingen van de chiropractie sterk uiteen: Van maximale chiropractie vergoedingen van €1.500,- per jaar (met hoge maandelijkse premies) tot realistische vergoedingen van rond de €500,- per jaar.

 

Advies

Wij bekijken graag met u hoeveel chiropractische zorg in 2024 nodig heeft en adviseren u graag op maat. Wij adviseren ook altijd om niet alleen naar de chiropractie vergoedingen te kijken. Vaak worden vele soorten behandelingen van verschillende disciplines vanuit de aanvullende verzekeringen vergoed. Het is dan ook verstandig om uw wensen goed in kaart te brengen. Op basis van deze informatie kunt u door middel van verschillende vergelijkssites zoals de Independer of Zorgwijzer, bekijken welke verzekering het beste bij u past.

 

Wilt u meer weten over chiropractie? Ga dan naar onze website www.americanchiro.nl of contact ons per email en/of telefoon.