Wilt u een afspraak maken? Dat kan via de telefoon of online:

  • TELEFOON: Contact ons telefonisch op werkdagen: 070-666 7777.
  • ONLINE: Maak 24/7 zelf een online afspraak! Maak hieronder uw keuze en kom direct in onze afspraakmodule:

  Chiropractie Voorburg – Leidschendam

  Op zoek naar chiropractie in Leidschendam en Voorburg? We behandelen klachten zoals rugpijn, migraine, artrose en veel meer. Dus lijkt niets te werken en wilt u proberen het probleem bij de bron aan te pakken? Wij focussen op het zenuwstelsel, dat een centrale rol speelt bij het aansturen van iedere cel, elk weefsel en ieder orgaan in het lichaam.

  Dus heeft u last bij het draaien, buigen of tillen? Het zijn typische klachten die veroorzaakt kunnen worden vanuit het zenuwstelsel. Dat is waar we ons op richten als chiropractor in Leidschendam en Voorburg, om de problemen vanuit de kern op te lossen.

  Bij rugpijn, migraine, artrose en meer

  We werken vanuit een wetenschappelijke basis, uiteraard op basis van de meest recente inzichten. Onze diepgaande kennis van het zenuwstelsel en de effecten op de rest van het lichaam legt de basis voor behandelingen van bijvoorbeeld rugpijn, migraine en artrose.

  En heeft u bijvoorbeeld last van een hernia, van een whiplash of kampt u met evenwichtsproblemen? Het valt in de praktijk niet altijd mee om daar een directe oorzaak voor aan te wijzen. Het is in die gevallen goed mogelijk dat de problemen ontstaan in het zenuwstelsel. Alleen door dit aan te pakken lukt het om de uiteindelijke symptomen te voorkomen, die anders terug zullen blijven komen.

  Wij zorgen er met chiropractie voor dat we vaststellen wat er daadwerkelijk aan de hand is. Vanuit die onderliggende oorzaak verminderen we de symptomen die u ervaart of lukt het zelfs om die helemaal weg te nemen.

   

  Gecertificeerde chiropractor

  Onze chiropractors in Leidschendam en Voorburg zijn volledig gecertificeerd door de American Chiropractic Examines. Het maakt ons de betrouwbare specialisten, die bovendien altijd zijn aangesloten bij de International Chiropractors Association.

  Onze specialisten hebben ervaring in Europa, Amerika, het Midden-Oosten en Azië. Bovendien zijn ze gespecialiseerd in subluxatie. We staan bekend om onze sterke gedrevenheid, duidelijke communicatie en meelevende en integere benadering. Op die manier werken we aan wellness en preventie, net als aan structuur en correctie om de pijnlijke symptomen te verminderen of helemaal weg te nemen.

   

  Chiropractie in Voorburg en Leidschendam

  Zoekt u naar chiropractie in Leidschendam en Voorburg? Door ervaren chiropractors die netjes zijn gecertificeerd en op de hoogste zijn van de laatste wetenschappelijke inzichten? We behandelen uiteenlopende klachten, door goed te kijken naar de rol die het zenuwstelsel daarin speelt. Op die manier komen we tot oplossingen die tot nu toe onmogelijk leiden, bij ons in de praktijk in Leidschendam. We bevinden ons aan de Vlietweg 14-15, die zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar is.

  Afspraak maken of meer weten over chiropractie in Leidschendam en Voorburg? Bel ons op telefoonnummer 070 – 666 7777, stuur ons een e-mail naar info@americanchiro.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!

  Openingstijden

  Monday: 9:00 - 18:00
  Tuesday: Den Haag open
  Wednesday: 9:00 - 18:00
  Thursday: Den Haag open
  Friday: Den Haag open
  Saturday: Gesloten
  Sunday: Den Haag open

  De American Chiropractic is dé chiropractor van Leidschendam/Voorburg

  Chiropractor Voorburg en Leidschendam

  Bereikbaarheid
  De chiropractiepraktijk Voorburg-Leidschendam is goed bereikbaar met de auto en met het ov. U vindt onze praktijk aan Vlietweg 14 achter de linker hoofddeur. Onze medewerkers ontvangen u graag.

  • Met de auto? Parkeer gratis voor onze deur!
  • Op loopafstand bevinden zich de volgende ov-haltes:
   • Metrostation Leidschendam-Voorburg
   • Tramhalte Oosteinde (lijn 19)
   • Bushalte Sijtwendetunnel (lijn 45 en 46)

  Bekijk de route op de kaart

   

  Contact

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of als u een afspraak wilt maken.

  Vlietweg 14-15

  2266 KA Leidschendam

  070 - 666 7777

  info@americanchiro.nl

  4/5 (6 Reviews)