CHIROPRACTIE VOORBURG – LEIDSCHENDAM

Op zoek naar chiropractie in Leidschendam en Voorburg? We behandelen klachten zoals rugpijn, migraine, artrose en veel meer. Dus lijkt niets te werken en wilt u proberen het probleem bij de bron aan te pakken? Wij focussen op het zenuwstelsel, dat een centrale rol speelt bij het aansturen van iedere cel, elk weefsel en ieder orgaan in het lichaam.

Dus heeft u last bij het draaien, buigen of tillen? Het zijn typische klachten die veroorzaakt kunnen worden vanuit het zenuwstelsel. Dat is waar we ons op richten als chiropractor in Leidschendam en Voorburg, om de problemen vanuit de kern op te lossen.

BIJ RUGPIJN, MIGRAINE, ARTROSE EN MEER

We werken vanuit een wetenschappelijke basis, uiteraard op basis van de meest recente inzichten. Onze diepgaande kennis van het zenuwstelsel en de effecten op de rest van het lichaam legt de basis voor behandelingen van bijvoorbeeld rugpijn, migraine en artrose.

En heeft u bijvoorbeeld last van een hernia, van een whiplash of kampt u met evenwichtsproblemen? Het valt in de praktijk niet altijd mee om daar een directe oorzaak voor aan te wijzen. Het is in die gevallen goed mogelijk dat de problemen ontstaan in het zenuwstelsel. Alleen door dit aan te pakken lukt het om de uiteindelijke symptomen te voorkomen, die anders terug zullen blijven komen.

Wij zorgen er met chiropractie voor dat we vaststellen wat er daadwerkelijk aan de hand is. Vanuit die onderliggende oorzaak verminderen we de symptomen die u ervaart of lukt het zelfs om die helemaal weg te nemen.

GECERTIFICEERDE CHIROPRACTOR

Onze chiropractors in Leidschendam en Voorburg zijn volledig gecertificeerd door de Stichting Chiropractie Nederland en zijn aangesloten bij de NCA (Nederlandse Chiropractie Associatie). 

Onze specialisten hebben ervaring wereldwijd. Bovendien zijn ze gespecialiseerd in subluxatie. We staan bekend om onze sterke gedrevenheid, duidelijke communicatie en meelevende en integere benadering. Op die manier werken we aan wellness en preventie, net als aan structuur en correctie om de pijnlijke symptomen te verminderen of helemaal weg te nemen.

CHIROPRACTIE VOORBURG EN LEIDSCHENDAM

Zoekt u naar chiropractie in Leidschendam en Voorburg? Door ervaren chiropractors die netjes zijn gecertificeerd en op de hoogste zijn van de laatste wetenschappelijke inzichten? We behandelen uiteenlopende klachten, door goed te kijken naar de rol die het zenuwstelsel daarin speelt. Op die manier komen we tot oplossingen die tot nu toe onmogelijk leiden, bij ons in de praktijk in Voorburg/Leidschendam. We bevinden ons aan de Koningin Julianalaan 184 te Voorburg, die zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar is.

Afspraak maken of meer weten over chiropractie in Leidschendam en Voorburg? Bel ons op telefoonnummer 070 – 666 7777, stuur ons een e-mail naar info@americanchiro.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!

OPENINGSTIJDEN

Maandag09:00 – 18:00
Dinsdag09:00 – 18:00
Woensdag09:00 – 18:00
Donderdag09:00 – 18:00
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
Zondag09:00 – 18:00

De American Chiropractic is dé chiropractor van

Voorburg / Leidschendam

CHIROPRACTOR VOORBURG EN LEIDSCHENDAM

Bereikbaarheid
De chiropractiepraktijk Voorburg-Leidschendam is goed bereikbaar met de auto en met het ov. U vindt onze praktijk aan de Koningin Julianalaan 184 te Voorburg. U herkent onze praktijk aan de blauwe belettering en belichting.  Onze medewerkers ontvangen u graag.

  • Met de auto? Parkeer gratis voor onze deur!
  • Op loopafstand bevinden zich de volgende ov-haltes:
    • Bus-/tramhalte Mgr. van Steelaan, Voorburg (Tram 2 en bus 23) – 1 minuut
    • Station Den Haag Laan v NOI – 11 minuten lopen

Bekijk de route op de kaart

 

CONTACT

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of als u een afspraak wilt maken.

KONINGIN JULIANALAAN 184

2274 JP Voorburg

070 – 666 7777

info@americanchiro.nl