Chiropractisch centrum voor rug en nek

 

In ons chiropractisch centrum voor rug en nek behandelen we uiteenlopende klachten. Dus ervaart u pijn in de rug, nek of op meerdere plekken door het lichaam? We behandelen bij artrose, een kromme rug en zelfs bij klachten waarvan u zelf niet goed weet waar die vandaan komen.

Voordat we behandelen doen we uitgebreid onderzoek naar wat er precies aan de hand is. Als chiropractisch centrum behandelen we met de handen, vanuit het zenuwstelsel en de gewrichten. Wij stellen vast waar de pijn vandaan komt. Niet zelden vinden we een onderliggende oorzaak, die de symptomen die u ervaart veroorzaakt.

Door de klachten bij de oorzaak aan te pakken voorkomen we dat die na verloop van tijd weer terugkomen. Dus ervaart u pijn in de rug en de nek? Het simpelweg kraken van de nek door een chiropractor hoeft niet altijd de beste oplossing te zijn. Soms gaat het zowel om een kromme rug als om de onderliggende oorzaak daarvan. Die kan komen vanuit de nek of juist lager in het lichaam. Wij zoeken goed voor u uit wat er aan de hand is, om u op basis daarvan te behandelen.

Last van de rug en nek

Heeft u last van artrose in de nek en zoekt u een chiropractor? Gaat het om klachten in de rug? Of weet u niet goed waar het vandaan komt? Zowel zitten, bewegen als bijvoorbeeld tillen kunnen pijnlijk zijn. In veel gevallen is het niet meteen duidelijk waar dat door komt. En valt het dus ook niet mee om hier zelf wat aan te doen.

Wij stellen vast wat er aan de hand is, voordat we starten met de behandeling. Zo vinden we de oorzaak voor de last van de rug en nek die u ervaart. En ontdekken we of het een goed idee is om de nek of rug te kraken. Of dat we als chiropractor (tegelijkertijd) met een andere oorzaak aan de slag moeten.

We zijn het chiropractisch centrum voor de nek en rug waar u naar op zoek bent. We behandelen specifieke klachten, vanuit het zenuwstelsel en de gewrichten. Daarvoor zoeken we naar blokkades, de zogeheten subluxaties. Die heffen we op, zodat de bloedsomloop verbetert en de klachten verminderen. Of zodat de pijn zelfs helemaal verdwijnt, waardoor u weer vrij kunt bewegen en kunt doen wat u wilt.

Bij artrose, een kromme rug en andere klachten

Benieuwd wat we zoal behandelen als chiropractisch centrum voor nek en rug? Natuurlijk kunnen we die delen van het lichaam kraken. We behandelen met onze handen, vanuit kennis van het zenuwstelsel en de gewrichten. Zo heffen we blokkades op, de zogeheten subluxaties. Het vormt de basis van de behandelingen, die we doen op basis van nauwkeurig onderzoek naar wat er precies aan de hand is.

Dus blijkt uit ons onderzoek dat de klachten niet (alleen) uit de rug of de nek komen? We behandelen bijvoorbeeld de knie en het bekken. In veel gevallen hangen de verschillende klachten door het lichaam heen met elkaar samen. We proberen zoveel mogelijk holistisch te onderzoeken, beoordelen en behandelen. Op die manier voorkomen we dat we de nek of rug kraken en dat u na verloop van tijd pijntjes ervaart in een ander deel van het lichaam.

Chiropractisch centrum voor rug en nek in Den Haag en Leidschendam-Voorburg

We zijn uw chiropractisch centrum voor rug en nek in Den Haag, Leidschendam en bijvoorbeeld Voorburg. Daar bent u van harte welkom bij ons in de praktijk. We doen er onderzoek naar waar de pijntjes in uw lichaam vandaan komen. En of het inderdaad gaat om de nek en de rug. Of dat er onderliggend meer aan de hand is, waardoor onze behandeling er anders uit zou moeten zien.

Door goed vast te stellen wat er (onderliggend) aan de hand is verminderen we pijn, kunnen we die soms helemaal voorkomen en komt het daarna ook niet meer terug. Dus denkt u aan artrose of aan andere oorzaken? We stellen vast wat er speelt en gaan op basis daarvan behandelen. Zo weet u zeker dat we gericht te werk gaan, ook als dat betekent dat we verder moeten kijken dan de rug en nek alleen. Het resultaat is een behandeling op maat, waarmee we voorkomen dat u nog langer last heeft van behandelbare pijntjes en andere klachten.

Vragen over ons chiropractisch centrum voor rug en nek of onze chiropractische zorg in het algemeen? Bel ons op telefoonnummer 070 666 7777, stuur ons een e-mail naar info@americanchiro.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.