Chiropractor in Den Haag

 

American Chiro is uw chiropractor in Den Haag en omgeving. In onze praktijk aan het Koningin Julianaplein 10 in Den Haag doen we onderzoek naar waar uw pijn precies vandaag komt en wat er onderliggend aan de hand is. Dus ervaart u klachten in uw voeten, knieën, schouders of in de nek en rug? We stellen vast waar dat vandaan komt. En hoe het zenuwstelsel en de gewrichten daarin een rol spelen.

Van onszelf zullen we natuurlijk niet zeggen dat we de beste chiropractor in Den Haag zijn. Dat laten we liever aan de mensen die we behandelen en die daar tevreden over zijn. Ze waarderen de manier waarop we onderzoek doen, hoe we behandelen en hoe we betrokken blijven om nieuwe klachten te voorkomen.

Dus zoekt u in Den Haag naar een chiropractor? We vertellen u graag meer over de manier waarop we onderzoek doen en vervolgens behandelen. En wilt u daar meer over weten? Of wilt u meteen een afspraak maken bij een gediplomeerde en ervaren chiropractor? Neem contact met ons op, dan helpen we u graag verder.

Professioneel onderzoek en behandeling

Voordat we als chiropractor in Den Haag starten met de behandeling doen we nauwkeurig onderzoek naar wat er precies aan de hand is. Zo stellen we vast waar de klachten vandaan komen. We behandelen daarmee de onderliggende zaak, bovenop eventuele symptomen of klachten die u in een ander deel van het lichaam ervaart.

Erkende beroepsgroep: Nederlandse Chiropractoren Associatie

Onze chiropractors in Den Haag zijn natuurlijk volledig universitair gediplomeerd en ervaren. Sterker nog, we hechten veel waarde aan de internationale erkenning en onderschrijving van de expertise door de verschillende chiropractie associaties. Daarnaast zijn we in Nederland lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA).

Dat garandeert in eerste instantie de hoge kwaliteit van onze gerichte onderzoeken en de specifieke behandelingen. Bovendien houden we als lid van die organisatie onze kennis up-to-date. En hebben we vanuit de NCA contact met veel andere specialisten in het vakgebied. We zorgen er daarmee voor dat we altijd op de hoogte blijven van nieuwe onderzoeksmethoden en behandelingen. Zodat we u daarmee goed kunnen helpen, bijvoorbeeld door vast te stellen wat er onderliggend aan de hand is als u bepaalde klachten ervaart.

Voeten, knieën, bekken, rug, nek en meer

Dus zoekt u in Den Haag een chiropractor om bijvoorbeeld uw voeten, knieën of het bekken te laten behandelen? Dit zijn delen van het lichaam die veel te verduren krijgen, waardoor er gemakkelijk klachten kunnen ontstaan.

Wij onderzoeken wat er aan de hand is, net als wanneer u de klachten in de nek of rug ervaart. En gaat het om bijvoorbeeld uw schouder of een ander deel van het lichaam? Vertel ons waar u last van heeft, dan stellen wij voor hoe we daar het best onderzoek naar kunnen doen.

In sommige gevallene ervaart u de klachten in een bepaald deel van het lichaam. Dat zijn de symptomen, terwijl de onderliggende oorzaak op een heel andere plaats kan zitten. We behandelen van het zenuwstelsel en de gewrichten. Op die manier komen we tot een meer holistische benadering. De klachten verminderen of zullen zelfs helemaal verdwijnen. En dat is een belangrijke reden waarom veel van onze patiënten ons de beste chiropractor van Den Haag en omgeving noemen.

Chiropractor in Den Haag

Als chiropractor in Den Haag behandelen we patiënten vanuit heel Zuid-Holland. Met twee praktijken op verschillende locaties zitten we altijd bij u in de buurt.

Dus is voor u de locatie in Leidschendam bij Voorburg het meest in de buurt? Zowel in Den Haag als op onze andere locatie werken we natuurlijk met de beste chiropractors. Zij hebben een internationale opleiding op het hoogste niveau afgerond.

En twijfelt u over de pijn die u ervaart en of het daarvoor een goed idee is om langs te gaan bij een chiropractor in Den Haag of omgeving? Vertel ons waar u last van heeft. En wat u misschien al heeft geprobeerd om daar een oplossing voor te vinden. Wij kunnen u aangeven hoe we uw lichaam zouden onderzoeken. En hoe we op basis daarvan behandelen met onze handen, om vanuit het zenuwstelsel en de gewrichten belangrijke blokkades (subluxaties) op te heffen.

Vragen over ons als chiropractor in Den Haag of onze chiropractische zorg in het algemeen? Bel ons op telefoonnummer 070 666 7777, stuur ons een e-mail naar info@americanchiro.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.