Chiropractor in Leidschendam

 

We zijn uw ervaren chiropractor in Leidschendam. Uiteraard zijn we volledig gediplomeerd, doen we onderzoek naar wat er precies aan de hand is en stellen we op basis daarvan de geschikte behandeling voor.

Dus ervaart u specifieke klachten in uw voeten, knieën, bekken, de onderrug of schouders? Net als bij meer vage klachten in de nek en rug ontdekken we wat er aan de hand is. 

Dus twijfelt u over waar de klachten vandaan komen? Of heeft u wel een idee, maar wilt u dat graag met zekerheid laten vaststellen? Wij beschikken over de apparatuur om dat helder inzichtelijk te maken. Op basis daarvan stellen we een behandeling voor. Dat doen we vanuit het zenuwstelsel en de gewrichten, door blokkades (subluxaties) op te heffen.

Chiropractor in Leidschendam

We zijn op die manier uw ervaren en gediplomeerde chiropractor in Leidschendam, net als voor de rest van Den Haag. Dat doen we vanuit onze praktijk aan de Vlietweg 14-15 in Leidschendam en vanuit een locatie in Den Haag. Zo bedienen we patiënten in een groot deel van Zuid-Holland, zowel uit Voorburg als uit plaatsen een stuk verder weg.

En heeft u vragen over de manier waarop we als chiropractor in Leidschendam werken of twijfelt u over de vergoeding van de kosten door uw zorgverzekeraar? Stel ons uw vragen, dan denken we daarover graag met u mee. Zo vinden we de juiste oplossing voor de klachten die u ervaart. We verminderen de pijn, kunnen die eventueel zelfs helemaal wegnemen en voorkomen dat u er opnieuw last van krijgt.

Vragen over ons als chiropractor in Leidschendam of onze chiropractische zorg in het algemeen? Bel ons op telefoonnummer 070 666 7777, stuur ons een e-mail naar info@americanchiro.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.