Chiropractor in Voorburg

 

We zijn uw chiropractor in Voorburg en omgeving. Maak een afspraak op onze locatie aan de Vlietweg 14-45 in Leidschendam, zodat u gewoon in de buurt terecht kunt bij een gediplomeerd specialist.

We behandelen klachten aan de voeten, knieën, heupen, het bekken, de schouders en bijvoorbeeld de nek en rug.

Voordat we behandelen gaan we als chiropractor in Voorburg natuurlijk op zoek naar wat er precies aan de hand is. We doen onderzoek naar een eventuele onderliggende oorzaak. We behandelen met onze handen, altijd op basis van het zenuwstelsel en de gewrichten. Dus ervaart u klachten, maar weet u niet precies waar dat vandaan komt? Wij stellen dit vast. Op basis daarvan adviseren we de geschikte behandeling, waarmee we de klachten verminderen of die zelfs helemaal kunnen wegnemen.

Chiropractor in Voorburg

We zijn uw ervaren chiropractor in Voorburg. Uiteraard zijn we volledig gediplomeerd en behandelen we op basis van specifiek onderzoek naar wat er precies aan de hand is. Dat doen we vanuit onze locatie in Leidschendam voor Voorburg, net als vanuit Den Haag.

Dus zoekt u in Voorburg, Leidschendam of de rest van Zuid-Holland naar een ervaren specialist? Wij beschikken over de apparatuur, de expertise en ervaring die daarvoor nodig is. Maak uw afspraak bij ons in de praktijk, dan zoeken we uit wat er aan de hand is. En gaan we op basis daarvan aan de slag als chiropractor in Voorburg.

Vragen over ons als chiropractor in Voorburg of onze chiropractische zorg in het algemeen? Bel ons op telefoonnummer 070 666 7777, stuur ons een e-mail naar info@americanchiro.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.