Chiropractor in Zuid-Holland

 

Zoekt u een chiropractor in Zuid-Holland? Met praktijken in Den Haag en in Leidschendam-Voorburg zitten we altijd bij u in de buurt. In de beide praktijken werken ervaren en gediplomeerde chiropractors.

We behandelen op basis van goed onderzoek naar wat er precies aan de hand is. Zo behandelen we de onderliggende oorzaken, in plaats van alleen de symptomen die u ervaart.

We gebruiken als chiropractor in Zuid-Holland bijvoorbeeld Shockwave-therapie. Uiteraard behandelen we met onze handen, waarbij we de blokkades (subluxaties) wegnemen vanuit aandacht voor zowel het zenuwstelsel als de gewrichten. Op die manier verminderen we klachten, helpen we die helemaal weg te nemen en ze bijvoorbeeld in de toekomst te voorkomen.

Chiropractor in Zuid-Holland

We zijn uw ervaren en gediplomeerde chiropractor in Zuid-Holland. Dus zoekt u in de omgeving van Den Haag naar een specialist? Ook voor Voorburg en Leidschendam hebben we een eigen praktijk. Dat betekent dat we u in de beide gevallen gewoon in de eigen omgeving kunnen behandelen.

We behandelen klachten aan voeten, knieën, heupen, bekken en bijvoorbeeld schouders. En ervaart u pijn in de rug of nek, maar weet u niet precies waar dit vandaan komt? Geen zorgen, wij zoeken voor u uit wat de onderliggende oorzaak daarvan is. Op die manier ontdekken we waar de behandeling door onze chiropractor in Zuid-Holland het meest effectief zal zijn. Wij stellen vast wat er aan de hand is, waarna we er heel gericht voor behandelen.

Vragen over ons als chiropractor in Zuid-Holland of onze chiropractische zorg in het algemeen? Bel ons op telefoonnummer 070 666 7777, stuur ons een e-mail naar info@americanchiro.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.