Chiropractor bij hernia

 

De chiropractor is bij een hernia voor veel mensen de eerste keuze. De ervaringen van onze behandelingen in de praktijken in Den Haag en Leidschendam-Voorburg zijn goed. De chiropractor en een hernia vormen voor hen een twee-eenheid.

Net als bij hoofdpijn, bij spit en bij andere vormen van pijn en problemen onderzoeken we nauwkeurig wat er precies aan de hand is. We stellen bijvoorbeeld vast dat er sprake is van een hernia. Daar stemmen we het behandelplan vervolgens samen met u op af.

Hoe ontstaat een hernia?

Om een hernia te behandelen als chiropractor zorgen we ervoor dat we precies weten hoe die ontstaat. Er bestaan namelijk veel misverstanden over deze aandoening. Bij een hernia laat de kern van een tussenwervelschijf een ongewone uitstulping zien. Die uitstulping drukt op de zenuwwortel en kan bovendien het ruggenmerg irriteren. Dit is de pijn die u voelt.

Met name bij plotseling draaien, in een verkeerde houding tillen en bij andere schokken kan er een hernia ontstaan. Sommige mensen krijgen zelfs een hernia van hard niezen. Daarnaast kan een hernia ontstaan door langdurige slijtage. We spreken van degeneratie. Op die manier ontstaat uiteindelijk de uitstulping die leidt tot de pijn die u ervaart.

Behandeling met chiropractie

Zoekt u naar een chiropractor bij een hernia? Wij zorgen voor de behandeling waar u naar zoekt. We controleren de wervelkolom op aanwezige blokkades, zodat we die kunnen aanpakken. Vanuit een zorgvuldig onderzoek bepalen we hoe we de behandeling zo lokaal en gericht mogelijk kunnen uitvoeren. We corrigeren de blokkades die er aanwezig zijn. Op die manier herstellen we de werking van het zenuwstelsel. Het grote voordeel daarvan is dat het lichaam de kans krijgt om zelf te herstellen. Dit voorkomt onnodig gebruik van medicijnen en andere middelen. In plaats daarvan zorgen we als chiropractor voor een natuurlijke behandeling van een hernia.

Chiropractor bij hernia

Heeft u een hernia en zoekt u naar een chiropractor? Of is dit waar u aan denkt, vanwege de pijn die in uw rug is ‘geschoten’? In die gevallen nodigen we u graag uit om contact op te nemen. We kunnen u bij ons in de praktijken in Den Haag en Leidschendam-Voorburg goed behandelen.

Uiteraard zullen we altijd nauwkeurig onderzoek doen naar de pijn die u ervaart. Op die manier stellen we vast of er inderdaad sprake is van een hernia. Als dat het geval is gaan we daar specifiek mee aan de slag. We zorgen voor een pijnloze behandeling, waarmee we het lichaam in staat stellen om zelfstandig te herstellen.

Vragen over een chiropractor bij hernia of onze chiropractische zorg in het algemeen? Bel ons op telefoonnummer 070 666 7777, stuur ons een e-mail naar info@americanchiro.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.