Als chiropractor voor de heup behandelen we klachten rond de heupen, de billen, de bovenbenen en uiteindelijk ook de knieën. Pijn in een van deze lichaamsdelen of gewrichten straalt veelal uit. Dat vraagt om een bredere aanpak, met aandacht voor het zenuwstelsel en de gewrichten.

We gaan als chiropractor voor u op zoek naar de oorzaak van ontstane blokkades. Dat zijn de subluxaties, die we verhelpen door te behandelen met onze handen. Dus ervaart u specifieke klachten? Of weet u juist niet waar het vandaan komt? Als u de heup niet soepel kunt bewegen geeft dat allerlei dagelijkse klachten. Wij behandelen de oorzaak van het probleem, zodat u binnen een aantal behandelingen merkbaar vooruit gaat.

Chiropractor voor heup in Den Haag en Leidschendam-Voorburg

We doen als chiropractor voor de heup natuurlijk onderzoek naar wat er aan de hand is. Dus gaat het om een bekkenverwringing of een bekkenscheefstand? We stellen vast wat de oorzaak is van de pijn die u ervaart. Vaak gaat het om een irritatie van de slijmbeurs rond de heup. Dit kan leiden tot een standsverandering, die weer van invloed is op de knie in dat been. Bovendien kunnen zelfs ruggenwervels scheef gaan staan, waardoor u nog meer klachten ervaart.

We behandelen zowel heupen als voeten en bijvoorbeeld schouders. We behandelen vanuit een brede kijk op het lichaam, eventuele blokkades en hoe we die subluxaties kunnen oplossen. Zo zorgen we voor de behandeling waar u naar op zoek bent. En vermindert de pijn in de heup. Of kunnen we die zelfs helemaal wegnemen, met de behandelingen door onze chiropractor.

Vragen over ons als chiropractor voor heup of onze chiropractische zorg in het algemeen? Bel ons op telefoonnummer 070 666 7777, stuur ons een e-mail naar info@americanchiro.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.