Chiropractor bij hoofdpijn

 

Naar de chiropractor bij hoofdpijn: is dat een goed idee? Pijn is een natuurlijk signaal dat waarschuwt voor een probleem ergens in het lichaam. Die pijn kunt u bestrijden met medicijnen, al is het beter om van binnenuit voor de oplossing te zorgen.

Om die reden kan de chiropractor bij hoofdpijn een heel verstandige keuze zijn. Het is een veilige behandeling, die zelfs bij zwangerschap gewoon beschikbaar is. En die traditioneel bijvoorbeeld goed helpt bij een hernia en andere problemen in de nek, rug en schouders.

Hoofdpijn: naar de chiropractor

Dus heeft u hoofdpijn of migraine? De kans is groot dat u daarnaast last heeft van:

  • Nekpijn
  • Aangezichtspijn
  • Kaakproblemen
  • Pijn door een whiplash

In die gevallen is het goed mogelijk dat er eigenlijk sprake is van een onderliggende oorzaak. Binnen chiropractie bij ons in Den Haag en Leidschendam-Voorburg gaan we op zoek naar dat wat de daadwerkelijke oorzaak vormt. We lossen het daadwerkelijke probleem op, waardoor u geen medicijnen nodig heeft om de (hoofd)pijn te bestrijden. In plaats daarvan zorgen wij ervoor dat de pijn de volgende keer niet meer terug zal komen.

Oorzaak van de hoofdpijn

Hoofdpijn kan allerlei oorzaken hebben, mede door de verschillende soorten die er bestaan. Heeft u bijvoorbeeld wel eens kort hoofdpijn? Of is het meer chronisch van karakter? We onderscheiden bijvoorbeeld spanningshoofdpijn en migraine. Het zijn heel verschillende vormen, die u zowel voorop het hoofd als in het achterhoofd kunt voelen. Ook kan de pijn tot uiting komen boven de ogen.

Welk type hoofdpijn u ook heeft, het kan heel vervelend zijn en grote invloed hebben op wat u die dag kunt doen. Wij gaan als chiropractor op zoek naar de onderliggende oorzaak. Wat veroorzaakt de hoofdpijn en wat valt daaraan te doen? Door dit vast te stellen zorgen we voor een zo gericht mogelijke behandeling.

 

Chiropractor bij hoofdpijn

Gaat u bij hoofdpijn naar de chiropractor? We nemen de oorzaak van de pijn weg. Daarvoor kijken we goed naar bijvoorbeeld het zenuwstelsel. Hier ligt vaak de oorzaak van pijn die we ervaren, ook al komt dat soms op een andere plek tot uiting.

Dus bent u benieuwd waar de hoofdpijn vandaan komt? Of wilt u niet langer medicatie slikken om het te verdoven? We gaan als chiropractor op zoek naar de daadwerkelijke oorzaak van de hoofdpijn. Zo zorgen we ervoor dat u daar eindelijk vanaf kunt komen. En dat de hoofdpijn of migraine ook niet meer terugkomt.

Vragen over een chiropractor bij hoofdpijn of onze chiropractische zorg in het algemeen? Bel ons op telefoonnummer 070 666 7777, stuur ons een e-mail naar info@americanchiro.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.