De knie krijgt dagelijks veel te verduren. Een chiropractor voor de knie behandelt ontstane blokkades, de zogeheten subluxaties. Het zijn blokkades vanuit het zenuwstelsel en de gewrichten, die bij traplopen, opstaan of een sprintje naar de bus tot pijnlijke klachten leiden.

De knie is een belangrijk scharniergewricht. Hier komen het bovenbeen, scheenbeen en de knieschijf samen. De schokken die ontstaan tijdens het lopen, rennen en bewegen worden hier opgevangen. Dat vraagt om veel stabiliteit en een soepele werking, door tussenschijfjes van kraakbeen.

Wij hebben als knie-chiropractor de expertise en ervaring die u zoekt. We kennen de anatomie van de knie, kennen de juiste behandelingen met onze handen en vertellen u daar graag meer over. Dus ervaart u specifieke klachten? Of weet u juist niet precies waar het vandaan komt? Wij vinden de oplossing die u zoekt.

Chiropractor voor knie in Den Haag en Leidschendam-Voorburg

Als chiropractor voor de knie stellen we de oorzaak van overbelasting vast. Op basis daarvan behandelen we met de handen, zoals dat in de chiropractie centraal staat. Dat betekent dat de ons richten op de gewrichten en het zenuwstelsel. Zo lossen we ontstane blokkades op, en kunt u de knie weer zonder problemen bewegen.

We behandelen uiteenlopende soorten knieklachten. Bovendien kunnen die ontstaan door te zwaar trainen, te regelmatig en intensief belasten of blessures vanuit andere lichaamsdelen. Dus ervaart u ook pijn in bijvoorbeeld de schouder of de nek en rug? We behandelen zowel de knie als andere delen van het lichaam.

Vragen over ons als chiropractor voor knie of onze chiropractische zorg in het algemeen? Bel ons op telefoonnummer 070 666 7777, stuur ons een e-mail naar info@americanchiro.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.