Onze schouders gebruiken we heel de dag door. Maar doet dit pijn? Als chiropractor voor de schouder vinden we de oorzaak en behandelen we die met onze handen.

Dus doet het pijn om een bord bovenuit de kast te pakken? Lukt het openduwen van een deur niet meer zo makkelijk? Of is zelfs het aantrekken van een T-shirt lastig? Het zijn typische schouderklachten, waarvoor chiropractie de oplossing biedt.

Laat u niet langer beperken in uw dagelijks leven, door samen op zoek te gaan naar de onderliggende oorzaak. We behandelen het zenuwstelsel en gewrichten, door op de juiste plekken druk uit te oefenen. Zo verlichten we de pijn, herstellen we het zenuwstelsel en de bloedsomloop. En zorgen we ervoor dat u bijvoorbeeld uw schouder weer pijnvrij kunt bewegen en gebruiken.

Chiropractor voor schouder in Den Haag en Leidschendam-Voorburg

We zijn bijvoorbeeld uw chiropractor voor de schouder, net als voor andere pijnlijke delen van het lichaam. Dus ervaart u klachten in de heup of de knie? Vanuit het zenuwstelsel en de gewrichten behandelen we blokkades die er zijn ontstaan, de zogeheten subluxaties.

Bij AmericanChiro zoeken we naar de oorzaak van de klachten die u in de schouder ervaart. Aan de hand daarvan stellen we een behandeling door onze chiropractor voor. We richten ons specifiek op de klachten en symptomen die u in de schouder ervaart. En we kijken vanuit een bredere aanpak. Zo behandelen we het zenuwstelsel en de gewrichten, altijd op basis van goede kennis van de anatomie van de schouder.

Dus blijkt de verbinding van de kop met de kom niet stevig genoeg? Of zijn het de structuren rondom het gewricht die te weinig stevigheid bieden? We stellen vast wat er aan de hand is. En helpen u de schouder en de spieren vanuit die vaststelling weer soepel te bewegen.

Vragen over ons als chiropractor voor schouder of onze chiropractische zorg in het algemeen? Bel ons op telefoonnummer 070 666 7777, stuur ons een e-mail naar info@americanchiro.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.