Chiropractor tijdens zwangerschap

 

Is de chiropractor tijdens een zwangerschap een goed idee? Tijdens een zwangerschap vinden er allerlei veranderingen plaats, zowel lichamelijk als hormonaal. Dat betekent dat het bewegingsapparaat en bijvoorbeeld het zenuwstelsel veel te verduren krijgen. Die twee elementen in het lichaam pakt de chiropractor aan tijdens de behandelingen.

Dus krijgt u tijdens een zwangerschap last van klachten? Net als bij ischias en hoofdpijn nodigen we u graag uit in onze praktijken in Den Haag en Leidschendam-Voorburg. Onze chiropractor gaat na wat er aan de hand is, stelt een behandelplan op en gaat daarmee van start.

Hormonale en lichamelijke veranderingen

Denkt u aan de chiropractor tijdens een zwangerschap? De veranderingen in het lichaam volgen elkaar in hoog tempo op. Zowel lichamelijk als hormonaal verandert er van alles. Dit heeft soms invloed op het bewegingsapparaat. En het heeft bij bijna iedereen invloed op het zenuwstelsel.

Dit kan op andere plekken in het lichaam leiden tot pijntjes en klachten. Of tot daadwerkelijke pijn, zonder dat goed duidelijk is waar dit precies vandaan komt. Wij kunnen dat onderzoeken, ook tijdens een zwangerschap. Op die manier maken we een plan voor de behandeling, zodat de klachten verdwijnen en u zich weer kunt richten op de kleine die eraan komt.

Klachten bij zwangerschap

Benieuwd naar de typische klachten tijdens een zwangerschap waar een chiropractor bij kan helpen? Het gaat bijvoorbeeld om:

  • Bekkenklachten
  • Bekkeninstabiliteit
  • Ischias
  • Pijn rondom het schaambeen
  • Pijn bij het stuitje
  • Hoofdpijn
  • Schouderpijn
  • Bovenrugpijn

Het zijn die typische aandoeningen tijdens een zwangerschap waar we als chiropractor een oplossing voor hebben. We kijken goed naar het bewegingsapparaat en het zenuwstelsel. In de meeste gevallen ligt daar de oorzaak van het probleem dat u ervaart. Dat kan op een heel andere plaats zijn, omdat het lichaam uiteindelijk helemaal met elkaar verbonden is. We vinden de oorzaak van pijntjes of instabiliteit. Vervolgens helpen we u als chiropractor tijdens de zwangerschap van de vervelende klachten af.

Chiropractor tijdens zwangerschap

Zoekt u naar een chiropractor tijdens de zwangerschap? Dat kan zelfs tot in de laatste weken zonder problemen. Sterker nog, de kans is groot dat het u zal helpen bij een aantal vervelende klachten en pijntjes.

We hebben veel ervaring met chiropractie tijdens de zwangerschap. Dus twijfelt u over de mogelijkheden of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We vertellen er bij ons in de praktijken in Den Haag en Leidschendam-Voorburg graag meer over.

Vragen over een chiropractor tijdens zwangerschap of onze chiropractische zorg in het algemeen? Bel ons op telefoonnummer 070 666 7777, stuur ons een e-mail naar info@americanchiro.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.