De vergoedingen voor de chiropractie zijn in 2022 niet veel gewijzigd van 2021. Alleen verzekeraars als Menzis en PMA hebben hun vergoedingen voor de chiropractor iets verlaagd. Hiernaast zijn bepaalde verzekeraars overgaan naar een andere verzekeraar, zoals de Amersfoortse (A.S.R.), National Academic en Promovendum (VGZ). Wat voor een aanvullende verzekering moet u nemen in 2022 voor de chiropractie? De chiropractie vergoedingen voor 2022 kunt u hier bekijken! De behandelingen worden vaak vergoedt uit een aanvullende zorgverzekering en hebben geen invloed op uw eigen risico.

 

Chiropractor Vergoedingen 2022

In 2022 lopen de vergoedingen van de chiropractie sterk uiteen: Van maximale chiropractie vergoedingen van €1.500,- per jaar (met hoge maandelijkse premies) tot realistische vergoedingen van rond de €500,- per jaar.

 

Advies

Wij bekijken graag met u hoeveel chiropractische zorg in 2022 nodig heeft en adviseren u graag op maat. Wij adviseren ook altijd om niet alleen naar de chiropractie vergoedingen te kijken. Vaak worden vele soorten behandelingen van verschillende disciplines vanuit de aanvullende verzekeringen vergoed. Het is dan ook verstandig om uw wensen goed in kaart te brengen. Op basis van deze informatie kunt u door middel van verschillende vergelijkssites zoals de Independer, bekijken welke verzekering het beste bij u past.

 

Wilt u meer weten over chiropractie? Ga dan naar onze website www.americanchiro.nl of contact ons per email en/of telefoon.