Chiropractor aanvullende verzekering

 

Sluit u voor de chiropractor een aanvullende verzekering af? U komt op die manier in aanmerking voor vergoeding van de behandelingen die we doen.

Als u voor de chiropractor een verzekering wilt afsluiten heeft u aan een basisverzekering namelijk niet voldoende. Dus wilt u weten welke verzekering de chiropractor vergoedt? Kijk goed naar de verschillende (aanvullende) dekkingen. Door die te vergelijken kunt u zelf nagaan welke polis de chiropractor vergoedt.

Tip: in dit overzicht ziet u precies wat welke verzekeraar vergoedt. Ontdek op die manier of uw verzekeraar de behandelingen vergoedt, of dat u beter kunt overstappen.

Niet in de basisverzekering

Wilt u de chiropractor vanuit de verzekering laten dekken? U heeft daar in ieder geval een aanvullende zorgverzekering voor nodig. Een basisverzekering is niet genoeg, omdat die daarvoor geen dekking biedt.

Dat is een voordeel en een nadeel. Aan de ene kant verplicht het u om een aanvullende polis af te sluiten. Aan de andere kant zorgt dit ervoor dat u geen omkijken heeft naar het eigen risico.

Bij dekkingen vanuit de basisverzekering betaalt u eerst een eigen risico. Het gaat om honderden euro’s per jaar. Pas als u het eigen risico heeft betaald kunt u gebruik maken van de dekking die de verzekeraar biedt.

De vergoeding vanuit de aanvullende verzekering voor chiropractie werkt anders. Er is geen sprake van een eigen risico. In plaats daarvan kunt u de behandelingen meteen laten dekken, zonder dat u daar zelf eerst kosten voor moet maken.

Aanvullende zorgverzekering afsluiten

Wilt u een aanvullende zorgverzekering afsluiten? Kijk goed naar de dekking die de verschillende verzekeraars aanbieden. Anders dan bij de basisverzekering mogen ze in de aanvullende polis zelf bepalen wat ze vergoeden. Dat betekent dat zowel de dekkingen als de hoogte van vergoedingen kunnen verschillen. Maak een vergelijking specifiek voor chiropractie. Zorg er op die manier voor dat u goed weet wie de behandelingen bij ons in de praktijk in Den Haag en Leidschendam-Voorburg voor u vergoedt.

 

Chiropractor aanvullende verzekering

Kiest u voor de chiropractor een aanvullende verzekering? Of heeft u die aanvullende dekking en wilt u daar dus graag gebruik van maken? Kijk goed naar de dekking die er beschikbaar is. Dat voorkomt verrassingen. In plaats daarvan weet u dan zeker dat u niet helemaal zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Dat geeft een gerust gevoel, vooral als u meerdere behandelingen nodig heeft.

Vragen over de chiropractor en de aanvullende verzekering of onze chiropractische zorg in het algemeen? Bel ons op telefoonnummer 070 666 7777, stuur ons een e-mail naar info@americanchiro.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.