Onze voeten bevatten 26 botten, 30 gewrichten en meer dan 100 spieren, banden en pezen. Het maakt het complexe onderdelen van ons lichaam, waarin een kleine afwijking tot vervelende pijn kan leiden. Als chiropractor voor voeten kennen we de anatomie van onze voeten. En weten we waar het mis kan gaan, én hoe we dat moeten behandelen met onze handen.

Dus ervaart u pijn bij het staan, lopen of rennen? Blokkades en afwijkingen in de voeten leiden tot klachten die uitstralen naar de knieën, heupen en zelfs de onderrug. Wij behandelen op basis van het zenuwstelsel en de gewrichten. Zo kunnen we problemen aanpakken bij de oorzaak. En verminderen de klachten in uw voeten. Of kunnen we die zelfs helemaal wegnemen met de behandeling door onze chiropractor.

Chiropractor voor voeten in Den Haag en Leidschendam-Voorburg

Als chiropractor voor voeten zoeken we naar de onderliggende oorzaak van ervaren klachten. Vaak komen die voort uit het onderbeen, ook al uiten de pijntjes zich bij het lopen en staan in de voet.

We zijn als chiropractor gespecialiseerd in onder andere behandelingen van het bekken en de heup, zodat we pijn in de voeten veel breder kunnen aanpakken.

Heeft u last van hielspoor, een verzwikte enkel of artrose? In al die gevallen is het verstandig om contact op te nemen. We hebben ervaring met de behandeling daarvan. Natuurlijk doen we eerst onderzoek naar wat er aan de hand is. En hoe het zenuwstelsel en de gewrichten een rol spelen bij de uiteindelijke klachten die u ervaart. Zodat we niet zomaar de symptomen behandelen, maar ons als chiropractor voor voeten richten op de onderliggende oorzaak.

Vragen over ons als chiropractor voor voeten of onze chiropractische zorg in het algemeen? Bel ons op telefoonnummer 070 666 7777, stuur ons een e-mail naar info@americanchiro.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.