Chiropractor oefeningen voor de rug

 

Op zoek naar chiropractor oefeningen voor de rug? Binnen onze oefeningen leggen we u graag uit hoe u specifiek de rug goed kunt  bewegen.

We behandelen als chiropractor in Den Haag en Leidschendam-Voorburg door goed te kijken naar wat er aan de hand is. Vervolgens geven we bijvoorbeeld oefeningen voor thuis voor de rug mee. Het is belangrijk om die frequent en goed uit te voeten. Op die manier verdwijnt de pijn en blijft deze bovendien weg.

In Den Haag en Leidschendam-Voorburg

We zorgen er als chiropractor in Den Haag en Leidschendam-Voorburg voor dat we een aantal duidelijke oefeningen voor de rug meegeven. De oefeningen zijn niet moeilijk. Toch leggen we u natuurlijk graag uit hoe u ze moet doen, als dat niet helemaal duidelijk is.

Bovendien geven we aan dat u die bijvoorbeeld het best ’s morgens na het opstaan of ’s avonds voordat u gaat slapen kunt doen. In andere gevallen is het verstandig om de chiropractor oefeningen voor de rug te doen als u een tijd lang heeft gezeten.

Chiropractor oefeningen voor de rug

Met onze chiropractor oefeningen voor de rug kunt u zelf verder met de behandeling. Ga bijvoorbeeld liggen op uw rug en breng langzaam een been naar uw borst. Doe dat om en om met de beide benen, zonder te veel druk te zetten of kracht te gebruiken.

Daarnaast kunt u op uw knieën gaan zitten en uw handen plat op de grond zetten. Maak de rug afwisselend hol en bol. Probeer het hoofd niet te ver naar achteren mee te bewegen, om de oefening voor de rug goed uit te voeren.

Vragen over chiropractor oefeningen voor de rug of onze chiropractische zorg in het algemeen? Bel ons op telefoonnummer 070 666 7777, stuur ons een e-mail naar info@americanchiro.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.