Hoeveel behandelingen bij de chiropractor?

 

Hoeveel behandelingen bij de chiropractor heeft u nodig? Iedere chiropractor behandeling draagt bij aan het voorkomen van de pijn die u ervaart. Tegelijkertijd valt lastig vooraf te zeggen hoeveel behandelingen het precies zullen zijn.

Zelfs na de beste behandeling door de chiropractor is het mogelijk dat de klachten terugkomen. Dit heeft deels te maken met de oorzaak van de pijn die u ervaart. Komt het door een eenmalige schok, door verkeerd tillen of draaien? Na behandeling door de chiropractor zullen de klachten in veel gevallen wegblijven. Bij slijtage (degeneratie) is dat soms lastiger. Dat wat er niet meer zit kunnen we ook als chiropractor in Den Haag en Leidschendam-Voorburg niet meer terugkrijgen.

We begrijpen dat u op basis van de prijs van de behandelingen wilt weten wat er bijvoorbeeld bij een nekhernia nodig is. Daarom leggen we iedereen die bij ons langskomt alvast uit dat het verstandig is om in ieder geval een paar keer terug te komen.

Een paar keer terugkomen

Voordat we starten met de behandeling maken we samen een behandelplan. We stellen vast wat de oorzaak is van de pijn, en hoe we dat als chiropractor in Den Haag en Leidschendam-Voorburg kunnen behandelen.

We houden daarbij alvast rekening met het feit dat u een aantal keren terug zal komen. Dus ervaart u geen pijn meer? Of is dat veel minder heftig dan voorheen? Het is toch verstandig om eerst iedere maand een keer terug te komen. Dat kan daarna eens in de twee maanden en uiteindelijk eens in de drie maanden worden. Op die manier helpen we te voorkomen dat de klachten terug zullen komen.

Behandelingen en oefeningen

Los van hoeveel behandelingen u nodig heeft bij de chiropractor is het verstandig om zelf de oefeningen te doen die we meegeven. Na de behandeling bij de chiropractor leggen we oefeningen uit, die u zelf kunt doen.

Doet u de oefeningen zoals we die voorschrijven? Het helpt een verkeerde houding te voorkomen, bijvoorbeeld tijdens het staan en slapen. Het risico dat de klachten terugkomen wordt daarmee een stuk kleiner.

Hoeveel behandelingen bij de chiropractor?

Dus, hoeveel behandelingen heeft u nodig bij de chiropractor? Dat hangt helemaal af van de klachten waar u last van heeft. En of u bijvoorbeeld de oefeningen doet, om te voorkomen dat de klachten terug kunnen komen. Geef ons aan waar u last van heeft. We nodigen u graag bij ons uit in Den Haag en Leidschendam-Voorburg. Daar proberen we een zo goed mogelijke inschatting te maken van hoeveel behandelingen u nodig heeft.

Vragen over hoeveel behandelingen u nodig heeft bij de chiropractor? of onze chiropractische zorg in het algemeen? Bel ons op telefoonnummer 070 666 7777, stuur ons een e-mail naar info@americanchiro.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.