Klachten na behandeling chiropractor

 

Ervaart u klachten na de behandeling door een chiropractor? Dat is niet ongebruikelijk. Bijvoorbeeld na de behandeling voor een nekhernia kunt u wat hoofdpijn krijgen of u vermoeid voelen.

We zijn er op voorhand graag open over, net als over de prijzen voor de behandelingen. Dus hoort u verhalen over klachten na de behandeling door een chiropractor? Dat kan kloppen, en dat is helemaal geen slecht teken.

Lichte hoofdpijn en vermoeidheid

Tijdens de behandeling door de chiropractor krijgt het lichaam het een en ander te verwerken. Dat doen we vanuit diepgaande kennis van het menselijk lichaam. Een universitaire studie garandeert dat we precies weten welke invloed we hebben met welke behandeling. Dat kan vervolgens leiden tot lichte klachten na behandeling met chiropractie:

  • Lichte hoofdpijn
  • Vermoeidheid
  • Gevoelige gewrichten
  • Pijnlijke spieren

De klachten die u ervaart zijn niet ongebruikelijk en horen wat dat betreft zelfs een beetje bij de behandeling. Ongeveer 20 procent van de mensen ervaart dit. Het is niets om u zorgen over te maken. Pas als de klachten langer dan een paar dagen aanhouden of heviger worden adviseren we u om contact met ons of met een (huis)arts op te nemen.

Klachten na behandeling chiropractor

Dus, heeft u last van klachten na de behandeling door de chiropractor in Den Haag en Leidschendam-Voorburg? De kans is groot dat er niets aan de hand is. Het komt relatief vaak voor. Het lichaam reageert op de behandeling, waarbij we bijvoorbeeld voor andere houdingen dan normaal hebben gezorgd. Dit kan wat pijnlijk of onwennig aanvoelen, al zal dat geval doorgaans binnen een paar dagen weer verdwijnen.

Vragen over klachten na behandeling chiropractor of onze chiropractische zorg in het algemeen? Bel ons op telefoonnummer 070 666 7777, stuur ons een e-mail naar info@americanchiro.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.