Prijs van een behandeling chiropractor

 

Wat is de prijs van een behandeling bij de chiropractor? De Nederlandse Chiropractoren Associatie brengt adviezen uit over de tarieven voor chiropractie in Nederland. Daar kijken we naar bij het bepalen van de prijzen, zodat we u vooraf precies kunnen aangeven waar u aan toe bent.

We berekenen voor chiropractie een prijs per behandeling of een tarief per therapie die we aanbieden. We geven daarvan vooraf aan wat de kosten zullen zijn.

Als u klachten ervaart na de behandeling van een chiropractor of als u wilt weten hoeveel behandelingen u nodig heeft vragen we u contact op te nemen. We staan u graag te woord, zodat u precies weet wat we voor u kunnen doen.

Kosten van behandelingen

Wat zijn de kosten van behandelingen door de chiropractor? We scherpe tarieven. 

Als u denkt aan behandeling door de chiropractor nodigen we u graag uit voor een gratis intake. U komt bij ons langs in Den Haag en Leidschendam-Voorburg, waar we vaststellen wat er waarschijnlijk aan de hand is. Op basis daarvan kunnen we meteen aangeven wat de kosten zullen zijn voor de behandeling. Het lukt niet altijd om precies in te schatten hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn.

Vergoeding door de verzekering

Uiteraard leggen we u daarnaast graag uit welke kosten voor chiropractie u kunt laten vergoeden door de verzekering. Heeft u aan aanvullende zorgverzekering? Deze zal de kosten voor onze chiropractor in de meeste gevallen gewoon dekken. Uiteraard is het verstandig om rekening te houden met de maximale dekkingen, zodat u daar niet overheen gaat.

Prijs van een behandeling chiropractor

We zijn natuurlijk graag open over de prijs van een behandeling door de chiropractor. Geef ons aan welke klachten u ervaart, dan stellen we samen met u een behandelplan op. Daarbij geven we vanzelfsprekend aan wat de prijs van de behandelingen is, zodat u op de hoogte bent van de kosten. Bovendien helpen we uit te zoeken of u de kosten kunt laten vergoeden door de zorgverzekeraar. Op die manier betaalt u zelf een lage prijs voor chiropractie. Of betaalt u wellicht helemaal niets, dankzij vergoeden vanuit een aanvullende zorgverzekering.

Vragen over prijs van een behandeling bij de chiropractor of onze chiropractische zorg in het algemeen? Bel ons op telefoonnummer 070 666 7777, stuur ons een e-mail naar info@americanchiro.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.