Ischias: chiropractor

 

Bij ischias een chiropractor gezocht? Het is een vervelende klacht, met pijn vanuit de rug die helemaal kan uitstralen naar de achterzijde van het been. Steeds meer mensen krijgen ermee te maken.

Chiropractie kan helpen de klachten (sterk) te verminderen of die zelfs helemaal laten verdwijnen. Bij ons in de praktijken in Den Haag en Leidschendam-Voorburg leggen we graag uit hoe we daarvoor te werk gaan. En denkt u aan artrose of pijn in de nek en een chiropractor of bent u zwanger en zoekt u een specialist? We leggen u graag uit wat we in die gevallen kunnen betekenen.

Oorzaken van ischias

Benieuwd hoe de ischias ontstaat? Dat kan te maken hebben met verschillende oorzaken:

  • Functie van de lage rug
  • Vanuit het bekken of been
  • Zwangerschap en bevalling
  • Zwaar tillen
  • Eenvoudig verstappen

Het gaat in veel gevallen om een overbelasting van de rug. Bij een tekort aan kracht en beweeglijkheid van de spieren rondom de wervelkolom ontstaat er een probleem. Dit uit zich in de vorm van ischias, iets dat we als chiropractor dan weer goed kunnen behandelen.

Het is belangrijk om niet te lang door te blijven lopen met pijnklachten. We kunnen met chiropractie vaststellen wat er aan de hand is, daarvoor een behandeling voorstellen en er vlot mee aan de slag. Dat is belangrijk, omdat het voorkomt dat u gaat overcompenseren en op die manier alleen maar meer klachten in de hand werkt.

Behandeling: chiropractie

Denkt u aan een behandeling met chiropractie, vanwege de ischias waar u last van heeft? We behandelen de pijn, waardoor de klachten in bijvoorbeeld de rug en in het been zullen afnemen.

Let op: het is soms lastig om ischias van een hernia te onderscheiden. Onze specialisten stellen zo goed mogelijk vast wat er aan de hand is. Daar stemmen we de behandeling vervolgens op af. Op die manier zorgen we voor de juiste behandeling, om de klachten te verminderen of die zelfs helemaal weg te nemen.

 

Ischias: chiropractor

Kom met ischias of het vermoeden daarvan naar onze chiropractor. We zorgen er in de praktijken in Den Haag en Leidschendam-Voorburg voor dat we zo snel mogelijk voor u klaar staan. Vervolgens gaan we natuurlijk nauwkeurig en zorgvuldig te werk. We stellen vast wat er precies aan de hand is, om aan de hand daarvan de ideale behandeling te bepalen. Als dat eenmaal duidelijk is behandelen we ischias, zodat u minder last zal hebben van uw rug.

Vragen over ischias en de chiropractor of onze chiropractische zorg in het algemeen? Bel ons op telefoonnummer 070 666 7777, stuur ons een e-mail naar info@americanchiro.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.