Chiropractors willen er alles aan doen om jou lenig en gezond te houden. Maar hoe maximaliseer je nu de voordelen van de chiropractische behandelingen? Het punt is dat chiropractors echt een verschil kunnen maken in jouw gezondheid, maar dat ze een nog groter verschil kunnen maken als jij ook echt deze tips opvolgt.

  1. Wees altijd eerlijk over je toestand en gewoonten (inclusief de slechte). Je chiropractor kan je beter van dienst zijn als je je dagelijkse routine openlijk deelt, zelfs als dat betekent dat je moet toegeven dat je een slechte houding hebt of dat je bijvoorbeeld helemaal niet traint. Ben gewoon eerlijk en vertel je chiropractor hoe je je voelt en of er nieuwe problemen zijn, die zich hebben voorgedaan. Aarzel ook niet om vragen te stellen. Je chiropractor kan je mogelijk met meer dan je denkt helpen.
  2. Doe je best om je gezondheid te verbeteren. Je chiropractor geeft je tips om je beter te laten voelen. Dit kan het drinken van meer water zijn, het uitbreiden van je fitnessroutine, het toevoegen van stretching aan je dagelijkse activiteiten en nog veel meer omvatten. Als je het maximale uit je afspraak wilt halen en je je op je best wilt voelen, moet je deze aanbevelingen absoluut opvolgen.
  3. Krijg vooraf een massage. Als je spieren de neiging hebben om vast te gaan zitten, kan een massage vooraf helpen om de dingen wat losser te maken. Dit kan er ook voor zorgen dat de aanpassing meer vruchten zal afwerpen.
  4. Maak regelmatig een afspraak. Bel natuurlijk naar je chiropractor als er een probleem is, maar zorg er ook voor dat je controle-afspraken maakt. Je chiropractor zal je op basis van je persoonlijke behoeften vertellen, hoe vaak je moet komen.

Je gaat naar de chiropractor omdat je graag aan je gezondheid wilt werken en omdat je je gewoon beter wilt voelen. Haal er het meeste uit door zo open en eerlijk mogelijk tegen je chiropractor te zijn en eventuele extra stappen te nemen om zo jouw welzijn te verbeteren.

 

Wilt u meer weten over chiropractie? Ga dan naar onze website www.americanchiro.nl of contact ons per email en/of telefoon.