Michael Jordan wordt aangeprezen als misschien wel de grootste basketbalspeler aller tijden. Op dit moment kan je de prachtige documentaire ”The Last Dance” bekijken op Netflix. Hij speelde 15 seizoenen in de NBA en zocht voortdurend naar manieren om de beste speler op het veld te zijn. Hij nam nooit genoegen en was altijd op zoek naar verbetering. Hij was nauw betrokken bij de ontwikkeling van Air Jordans, hielp de schoenen te verbeteren als een verbetering van prestaties en de lichamen van spelers te beschermen.  Op het hoogtepunt van zijn spel merkte Michael op:

“Sinds ik naar de chiropractor ben geweest, ben ik zowel mentaal als fysiek met sprongen vooruitgegaan.” – Michael Jordan

Hij voegde eraan toe dat hij niet wist hoeveel hij kon verbeteren totdat hij een chiropractor zag.

Michael Jordan ziet al vele jaren regelmatig een chiropractor en is hiermee, nadat hij gestopt was met basketballen, doorgegaan.

Er was geen blessure of aandoening die Michael Jordan ertoe bracht eerst een chiropractor te raadplegen. In de NBA waren, zoals bij alle professionele en Olympische sporten, de voordelen van chiropractie op prestaties, herstel van blessures, algemene gezondheid, preventie en professionele levensduur algemeen bekend.

“Obstakels hoeven je niet tegen te houden. Als je tegen een muur aanloopt, draai dan niet om en geef het op. Zoek uit hoe je het kunt beklimmen, er doorheen kunt gaan of er omheen kunt werken.” – Michael Jordan

Chiropractie heeft een impact gehad op de carrières van enkele van de meest succesvolle atleten aller tijden. Ontdek hoe u uw voorsprong op de concurrentie kunt krijgen met de American Chiropractic.

 

Wilt u meer weten over chiropractie? Ga dan naar onze website www.americanchiro.nl of contact ons per email en/of telefoon.