Koningin Julianalaan 184, 2274 JP, Voorburg

OVER ONS

De American Chiropractic is dé chiropractor voor de regio Den Haag, Voorburg en Leidschendam. De American Chiropractic is één van de meest betrouwbare als het gaat om chiropractische zorg. De patiënt profiteert van de wereldklasse van ervaren chiropractoren die voor een lange tijd studeerden aan een universiteit en in verschillende landen hebben gewerkt. Al onze chiropractoren zijn gecertificeerd door de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en zijn verbonden aan de International Chiropractors Association. Onze chiropractoren zijn gespecialiseerd in subluxatie en hebben gewerkt door heel Europa, Amerika, Afrika en Azië. Onze artsen zijn flexibel, hebben communicatieve en sociale vaardigheden, zijn gericht op resultaat, zijn gedreven, toegewijd, meelevend en zijn integer. Onze filosofie is gebaseerd op wellness, preventie, familie, structuur, correctie en ontwrichting. Onze missie is om hoop terug te geven aan alle patiënten die hun hoop verloren zijn. Je kunt een einde maken aan je pijn door gewoon krachtige en effectieve chiropractische behandelingen te proberen die je eigen aangeboren intelligentie en je eigen zenuwsysteem gebruiken om je lichaam te genezen zonder medicijnen.

KONINGIN JULIANALAAN 184

2274 JP Voorburg

070 – 666 7777

info@americanchiro.nl

Chiropractie is voor jong en oud

Uw behandelende chriropractor: Thomas Nowak

Thomas is een ervaren chiropractor met goede interpersoonlijke en relatieopbouwende vaardigheden. Hij is meelevend en bekwaam in het helpen en verlichten van stress en pijn bij patiënten van alle leeftijden die lijden aan acute tot chronische aandoeningen.

Specialisaties  

Thomas zijn sterke punten zijn voor het diagnosen en behandelen van hoofdpijn, rug- en nekpijn, evenals sportblessures en de behandeling van scoliosepatiënten. Hij is vooral zeer ervaren met de diagnose en behandeling van aandoeningen van het spierskelet en gezondheidsproblemen. Vooral op het gebied van scoliose heeft hij zich in de Verenigde Staten gespecialiseerd.

AGB code chiropractor: 90-112134

NCA code chiropractor: NCA-202100657

 

LOCATIES AMERICAN CHIROPRACTIC

Neem vrijblijvend contact met ons op

LOCATIE VOORBURG / LEIDSCHENDAM

Ons bedrijf bevindt zich aan de Koningin Julianalaan 184 te Voorburg

1 + 7 =