Chiropractor praktijk

 

Zoekt u een chiropractie praktijk in Den Haag en Leidschendam-Voorburg? We hebben twee praktijken voor chiropractie. Daar behandelen we u graag, maar niet voordat we duidelijk hebben vastgesteld wat er precies aan de hand is.

Dus ervaart u klachten in het hoofd, de nek en rug? Het zijn typische lichamelijke klachten waar we bij ons in de praktijk iets aan kunnen doen. We maken daarvoor gebruik van manipulatietechnieken. Het gaat om adjusting en kraken, uiteraard op basis van wetenschappelijke en medische kennis van het menselijk lichaam. Zo zorgen we in onze praktijk voor chiropractie voor een veilige en effectieve behandeling, op basis van gecontroleerde en snelle rekbewegingen.

Behandeling vanuit het zenuwstelsel

Bij ons in de chiropractie praktijk in Den Haag en Leidschendam-Voorburg behandelen we vanuit het zenuwstelsel. We kennen de werking daarvan en weten hoe het invloed heeft op de andere delen van het lichaam. Die kennis is belangrijk, omdat we er daarmee voor zorgen dat we u bij ons in de praktijk zo goed mogelijk kunnen behandelen.

Onze chiropractor hebben allemaal een universitaire studie afgerond. Dat betekent dat ze wetenschappelijk op de hoogte zijn van de samenstelling van het menselijk lichaam. We kennen de rol van het zenuwstelsel en hoe bijvoorbeeld een beknelling tot klachten kan leiden.

Vergoedingen en verzekeringen

We begrijpen dat u een praktijk voor chiropractie zoekt die u goed kan behandelen. Tegelijkertijd wilt u natuurlijk weten of daar kosten aan verbonden zijn en waar u aan toe bent. Daarom leggen we u graag uit over de verzekeringen en de vergoedingen. In veel gevallen vergoedt de aanvullende verzekering de kosten voor chiropractie. Er is geen sprake van een eigen risico voor die vergoedingen, dus daar hoeft u in de meeste gevallen geen rekening mee te houden.

Tip: we hebben alvast voor u op een rij gezet welke verzekeringen vergoeding bieden

Chiropractie praktijk

Zoekt u een chiropractie praktijk in Den Haag en Leidschendam-Voorburg? Wij zorgen er vanuit de beide locaties voor dat u zich kunt laten behandelen door een ervaren chiropractor. Wij weten wat er mogelijk aan de hand is als u bepaalde pijn ervaart. Dus zoekt u een specialist die vaststelt wat er aan de hand is? En die daarmee aan de slag gaat, voor een behandeling die de pijn wegneemt?

Dat is waar we voor zorgen bij ons in de praktijk voor chiropractie. Bovendien stellen we samen een behandelplan op, zodat u steeds precies weet waar u aan toe bent.

Vragen over onze chiropractie praktijk of onze chiropractische zorg in het algemeen? Bel ons op telefoonnummer 070 666 7777, stuur ons een e-mail naar info@americanchiro.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.