Spit: Chiropractor

 

Bij spit een chiropractor bezoeken? Dat is een goed idee. Dat wij dat zeggen als praktijken voor chiropractie is natuurlijk logisch. Daarnaast is het ook iets dat onze patiënten vertellen. We helpen ze bij spit en bij andere problemen, zoals een hernia of artrose in de nek.

Bij ons in de praktijken in Den Haag en Leidschendam-Voorburg stellen we vast wat er precies aan de hand is. Dus gaat het om spit? Het is een (acute) lage rugpijn. Dit gaat samen met de verkramping van spieren, waardoor er pijnlijke en lastige situaties ontstaan.

Verkramping van de spieren

Die verkramping van de spieren kan op allerlei manieren ontstaan. Als we als chiropractor met spit aan de slag gaan zoeken we naar de precieze oorzaak. Is er bijvoorbeeld sprake van overbelasting van de rug? Dit kan leiden tot een spontane verkramping van de spieren, zoals u dat misschien wel kent van uw kuiten.

Daarnaast kan een verkeerde beweging leiden tot een irritatie van de gewrichten in de rug. Ook dan is er sprake van spit. Als chiropractor bekijken we nauwkeurig wat er precies aan de hand is en waar de oorzaak zit. Alleen op die manier kunnen we een geschikt behandelplan opstellen. En voorkomen we dat de pijn snel terugkomt, nadat we die in eerste instantie verminderen of laten verdwijnen.

Behandeling met chiropractie

Zoekt u naar een chiropractor bij een hernia? Wij zorgen voor de behandeling waar u naar zoekt. We controleren de wervelkolom op aanwezige blokkades, zodat we die kunnen aanpakken. Vanuit een zorgvuldig onderzoek bepalen we hoe we de behandeling zo lokaal en gericht mogelijk kunnen uitvoeren. We corrigeren de blokkades die er aanwezig zijn. Op die manier herstellen we de werking van het zenuwstelsel. Het grote voordeel daarvan is dat het lichaam de kans krijgt om zelf te herstellen. Dit voorkomt onnodig gebruik van medicijnen en andere middelen. In plaats daarvan zorgen we als chiropractor voor een natuurlijke behandeling van een hernia.

Risico op chronische klachten

Het is bovendien belangrijk om de spit snel door een chiropractor of iemand anders na te laten kijken. Zou u dat niet doen? U loopt het risico op chronische klachten. Dat betekent dat u met de oorzaak door blijft lopen, waardoor de spit regelmatig terugkomt.

Laat u na een aanval van spit goed controleren door een chiropractor. Ontdek op die manier wat er precies aan de hand is en waar de oorzaak van de pijn ligt. Alleen door die oorzaak aan te pakken lukt het om daar de volgende keer vrij van te blijven.

Spit: Chiropractor

Ervaart u spit en wilt u naar een chiropractor? We hebben bij ons in de praktijken in Den Haag en Leidschendam-Voorburg veel ervaring met de behandeling daarvan. Dat betekent dat we de pijn binnen een redelijke termijn kunnen verlichten. Er hoeft geen operatie aan te pas te komen.

Sterker nog, we voorkomen als chiropractor eventuele schade aan de wervelkolom en de zenuwen. In één of meerdere behandelingen zullen we de pijn (flink) verminderen of die zelfs helemaal wegnemen.

Vragen over spit en de chiropractor of onze chiropractische zorg in het algemeen? Bel ons op telefoonnummer 070 666 7777, stuur ons een e-mail naar info@americanchiro.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.