Bij de American Chiropractic kunt u genieten van diverse koffie soorten als espresso, cappuccino of natuurlijk lungo (‘’gewone koffie’’). Begin 2020 is de American Chiropractic met al haar praktijken overgestapt op de Arabica koffiebonen van Pure Africa. Pure Africa beheert vanaf de boer de gehele keten, waardoor zij een eerlijke prijs kunnen betalen aan de koffie boer in Afrika. Hiernaast investeren zij van elke aangeschafte kilo koffie, door bijvoorbeeld de American Chiropractic, €1,- in microkredieten aan de koffie boeren in Afrika. De microkredieten worden gebruikt om plantages uit te breiden en de oogsten te verbeteren.

Wilt u meer weten over koffie en gezondheid? Lees hier dan ook onze blog over koffie!

 

De Allemansvriend

Wij serveren Arabica koffiebonen met de naam Allemansvriend. Dit is volle Sidamo koffie uit het zuiden van Ethiopië. De bijzondere smaken die je proeft (rijke tonen van exotische fruitsoorten zoals mandarijn en citrusvruchten) en de intense geur maakt dit een zeer toegankelijke en hoog gewaarde koffie.

Probeer nu onze koffie en laat ons weten wat u ervan vindt!

 

Wilt u meer weten over chiropractie? Ga dan naar onze website www.americanchiro.nl of contact ons per email en/of telefoon.