De vergoedingen voor de chiropractie zijn in 2023 niet veel gewijzigd ten opzichte van 2022. Alleen de verzekeraar PZP heeft hun vergoedingen voor de chiropractor iets verlaagd. Hiernaast heeft de verzekeraar IZA de dagvergoeding verlaagd met €5,-, maar blijft hun jaarvergoeding gelijk. Bepaalde zorgverzekeraars zijn uit het straatbeeld verdwenen: Menzis heeft na 25 jaar de samenwerking met PMA opgezegd, PNO is overgegaan naar ONVZ en ZorgDirect gaat verder onder de Salland Zorgverzekering vlag. Wat voor een aanvullende verzekering moet u nemen in 2023 voor de chiropractie? De chiropractie vergoedingen voor 2023 kunt u hier bekijken! De behandelingen worden vaak vergoedt uit een aanvullende zorgverzekering en hebben geen invloed op uw eigen risico.

 

Chiropractor Vergoedingen 2023

In 2023 lopen de vergoedingen van de chiropractie sterk uiteen: Van maximale chiropractie vergoedingen van €1.500,- per jaar (met hoge maandelijkse premies) tot realistische vergoedingen van rond de €500,- per jaar.

 

Advies

Wij bekijken graag met u hoeveel chiropractische zorg in 2023 nodig heeft en adviseren u graag op maat. Wij adviseren ook altijd om niet alleen naar de chiropractie vergoedingen te kijken. Vaak worden vele soorten behandelingen van verschillende disciplines vanuit de aanvullende verzekeringen vergoed. Het is dan ook verstandig om uw wensen goed in kaart te brengen. Op basis van deze informatie kunt u door middel van verschillende vergelijkssites zoals de Independer of Zorgwijzer, bekijken welke verzekering het beste bij u past.

 

Wilt u meer weten over chiropractie? Ga dan naar onze website www.americanchiro.nl of contact ons per email en/of telefoon.